tisdag, mars 4

Hundträning innanför grindarna

Idag så passade jag på att träna lite med Tissla och Michelle på innergården vid volvo medans jag väntade på att Janne skulle sluta jobba.

Michelle fick fortsätta att träna att inte hoppa, studsa och vara tyst i positon och det gick riktigt bra, hon gör snabba framsteg den lilla fröken. Sen tränade vi lite håll-fast övningar med apporten och det går väl sådär, men vi kämpar på.

Tissla fick börja sitta i bilen och det var högljuda protester från bilen när Michelle fick träna.
Det blev lite positions träning här oxå till en början och lite håll-koll-på-matte-för-vi-svänger-snart-övning blev det oxå för där är Tissla lite nonchalant. Sen blev det lite skick på rutan med lite joll till att börja med, men efter att ha pratat lite allvar med Tissla så gick det bättre så då gick vi över till apporteringen och den flöt på riktigt bra så där gjorde vi inte så mycket.
Som avslutning så gjorde vi inkallning med ställande som inte började så speciellt bra eftersom Tissla helt struntade i mitt handtecken och fortsatte springa... så vi backade bandet lite och så fick bollen komma flygande på en gång och då blev det genast mycket bättre, så jag tror bollen ska få fara på en gång några gånger nu.

Inga kommentarer: