tisdag, mars 25

Lydnad vid Bruksparkeringen

Efter att ha varit och tagit in hästarna i Lottefors så åkte jag vidare till Arbrå för att göra Jessica sällskap vid Bruks parkeringen för att träna lite lydnad så hon slapp göra det alldeles ensammen.
Tissla fick komma ut och träna lite rutan och det gick väl skapligt men inte helt bra, ska nog backa lite igen så hon springer rakt tills jag säger att det räcker.
Det blev lite apportering med metallen och där är jag mer än nöjd för hon tog den utan problem och kom så fint med den det var bara lite fart som saknades men den tar vi när vi blir säkrare på det här.
Det blev oxå lite nos-target-träning, mest bara lära sig att röra targeten med nosen och inte med tänderna... lättare sagt än gjort för det går väldigt snabbt från en nosning till en bitning. Men vi fick en bra början på det hela ia lla fall.

Michelle fick komma ut en sväng hon oxå och föröka hitta rätt position och då blev det lite dubbel lek med två leksaker hon fick låna av Jessica. Det var skitkul tyckte Michan och gjorde allt hon kunde för att få dom där skojiga grejerna.

Inga kommentarer: