onsdag, januari 23

Träning i kylan

Idag så var det dax för lite hundträning igen vid höghammar igen så vi trotsade kylan och åkte dit och gjorde sällskap med Maria och Agneta som var de ända som vågat sig ut idag.

Tissla fick börja med lite fritt följ, först lite långsam marsch och sen språng marsch. Det är riktigt roligt att köra den långsamma marschen med henne för hon är mer uppmärksam där än i vanlig så vi får väl börja variera oss lite.
Sen gjorde vi lite inkallning med ställande och det har blivit så mycket bättre när vi tagit bort röstkomandot och bara har handtecken. Så fort handen kommer upp så nitar hon, jättekul att det har gått frammåt där för vi har haft ganska svårt att stanna i det momentet.

Michelle fick träna lite inkallning och idag så provade vi ett tips vi har fått att ta något steg emot henne när hon kommer i full fart och det funkade riktigt bra. Men jag måste vänta tills hon nästan är ända framme hos mig annars tycker hon det blir lite obehagligt och vänder.
Sen blev det lite hålla-fast övningar med apporten och det märks att vi får fortsätta jobba med det ett tag till även om hon håller i den lite längre nu men det är verkligen inte bra än så det får vi ta tag i.
När vi tränat klar så fick lilla Michelin leka lite med "stora" Morris och det tyckte dom var riktigt roligt bara dom kom igång och då var det fullt race.

Efter träningen så följde Cindy med Maria hem för att se om hon trivs bättre då det är lite lugnare och inte lika många vovvar där som far runt överallt. Sen får vi ju oxå se om hon och Zorkij kommer överens oxå, det är inte bara.

Inga kommentarer: