söndag, januari 13

Ännu en dag i träningens tecken

Idag så träffades vi i träningsgruppen på Bolle ännu en gång för att träna den ädla grenen rapport.
Vi var riktigt många idag, 14 hundar räknade vi det till så vi började med att skicka iväg dom utan fika licensen till B-stationen och sen körde vi igång.
Vissa hundar hade börjat förstå vad det går ut på medans andra behövde lite mer hjälp.

Tissla fick träna stationsuppförande idag oxå eftersom det inte är så långa sträckor hundarna fick springa och tydligen så skötte hon sig riktigt bra på B-stationen idag då Janne sagt åt att de som hörde henne pipa skulle säga åt henne. Framföringen hade oxå fungerat mycket bättre den här gången oxå. Men på A-stationen så skötte hon sig inte riktigt lika bra men det blev bättre även där när det var andra än matte som sa åt lilla fröken att hålla snattran, då blev hon lite ställd.

Michelle var med den här gången oxå och gjorde det riktigt bra efter att ha blivit påmind vad det var hon skulle göra. Dom två första skicken visste hon inte att hon skulle springa ända fram till den andra stationen men sen gick det av bara farten. Jag tror nog att hon tycker det här är riktigt roligt bara hon kommer på vad hon ska göra för fart det har hon.

Det var en riktigt trevlig dag med fint väder vi hade idag med mycket surr och fikande (utom dom vid B-stationen som inte hann fika lika mycket).





När vi sen kom hem så var i alla fall två av våra hundar lite trött så dom somnade så sött tillsammans under köksbordet.

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej
du får gärna skicka korten från träningen till mig.
woxnaanna@hotmil.com
vi ses
Kjam Anna