lördag, december 22

Sök och blodspår

Idag så har hundarna kommit ut lite igen då det var dags för lite sökträning i Bolle skogen.

Tissla var laddad till max och bara for ut i skogen och plockade rullarna utan att fundera så mycket på det och sen ut till mig på stigen med dom.
Hon skötte sig kalasbra idag trots att hon fick lite problem på ena sidan så det blev ett tomskick men det gick det också.
Det var fler av hundarna som hade lite bekymmer på den sidan för det gick något viltspår där som de gärna ville kolla upp lite bättre.

Cindy bara studsade ut i skogen helt tok-lycklig och hittade sina figgar och fick sitt godis.
Hon är så rolig att titta på för hon har verkligen fjädrar under tassarna när hon hoppar fram i skogen på jakt efter sina figgar.

Jessica hade hasat sig ut i skogen idag också och lagt ett eget viltspår med lite blod och älgklöv på slutet som de som ville kunde gå så vi provade med Michelle som tyckte det var bra spännande och fick riktigt bråttom och ett bra drag i linan, så där som jag vill ha på vanliga spår också.
Det var något ställe som hon fick lite problem som vi löste genom att gå tillbaka en liten bit och då sög hon tag i spåret igen.

Efter skogen så åkte vi och handlade lite och köpte sista julklapparna så det blev överstökat och på vägen hem så svängde vi in till hyresvärden med en julblomma och de blev så glada för den att dom “tvingade” oss att stanna och äta för vi säger ju verkligen nej till tacos…. Eller inte. Plus att vi slapp laga mat när vi kom hem.

Inga kommentarer: