lördag, december 15

Hund 2007

Tidigt imorse, men inte lika tidigt som när jag jobbar så man kan nog nästan kalla det för sovmorgon, vid halv sex så åkte vi hemifrån för att plocka upp Laila och Maria för att åka till stora stockholm och titta på en massa hundar.

När vi kom fram så hade Morris redan varit in i ringen och kommit ut med den fina titeln NordJv-07 då han föll domaren i smaken. Så nu heter han till fint NordJv-07 Smygens Aindy. Det ända domaren hade dragit ner på var sånt som kommer med åldern när han är lite mer färdigväxt.

Sen var lilla Wilja in i ringen för bedömning och hon blev andra bästa tik i juniorklassen men hon fick CK så hon fick gå in i ringen igen men då gick det inte lika bra men det var bra nog att komma så långt med den konkurrensen som det var idag.

Sen kikade vi lite på elitlydnaden som höll på alldeles bredvid corgi-ringen och då gäller det att passa på. Gud vad petnoga det är eller så var det domaren som var stenhård för det var inte höga poäng han delade ut och vi som tittade försökte hitta vad han drog på men vi hittade inte just något som gjorde att det skulle bli så mycket neddrag som han gav.. Hm.. Man måste nog vara snål om man ska vara domare i elitklass.

Gud vad saker det fanns där och folk överallt det var nästan så att det växte fram en liten djävul ibland när folk bara mejade sig fram och inte kunde se sig för vem dom gick rakt in i.

Vid fyra tiden så kände vi alla att vi var ganska så nöjda med dagen så vi begav oss till kapprummet och hämtade våra jackor och letade oss till bilen. På vägen hem så somnade jag skönt i bilen av härligt prat från Laila och Maria som var väldigt bra att somna till.. Jag tror nästan att jag ska bjuda in dom nästa gång jag har sömnbekymmer.

Inga kommentarer: