tisdag, april 28

Tisdagsträning

Idag var vi iväg till klubben för att börja med tisdagsträningarna igen, dom började redan förra tisdagen men då jobbade jag så det fick bli debut idag istället.

Michelle fick prova på platsliggning med skott men vi la oss lite på sidan om de andra med riktning mot skytten. Det var ett bra beslut att lägga brevid de andra för det blev lite stök med hundar som klev upp efter varje skott, då kunde jag passa på att berömma och gå tillbaka och belöna med lite godis för hos oss var det inget stök.

Hoppet tränade vi lite grann idag men det var väl mest uthoppet vi tränade för det är väl det vi har svårast för, men hon gjorde som hon skulle även när jag inte la ut leksaken bakom hindret utan kastade den efter det hon hade hoppat. Så vi avslutade med att göra ett återhopp.

Framförgående behöver vi nöta bra mycket mer på, där blir hon gärna lite vinglig och går lite på promenad och nosar speciellt åt ena hållet, det andra går bättre.

Kryp testade vi med nostargeten idag och det gick över förväntan faktiskt, hon gjorde väl kanske inte det så speciellt snyggt men hon duttade targeten med nosen och när hon inte nådde så ålade hon sig fram tills hon nådde.

Tissla fick komma ut en sväng på slutet när hon hade kommit över att det hade skjutits och då fick hon ta några race på agilityplanen och det blev hon toklycklig över och drog gärnet över hindren och glömde bort att lyssna ibland, men roligt hade hon iaf och det var ju det som var meningen.

Inga kommentarer: