lördag, april 4

Rapport träning

Idag så bar det iväg till Flästa skogarna för lite efterlängtad rapport träning. Som Tissla har längtat.
Vi blev ett bra gäng idag som kom iväg och en väldans massa hundar.

Tissla sprang som vanligt med full fart på sträckorna och hade svårt att vara tyst i på stationen i väntan på hennes tur, men med hjälp av en snöboll och ett -nu är du tyst! synkroniserat så var hon riktigt tyst resten av passet faktiskt.
På framföringsträckan skötte hon sig ganska så bra, flöt iväg lite grann men följde med i svängar och halter som jag lägger in för att påpeka att hon faktiskt ska gå med mig ända fram.
Det jag mest blev förvånad över var väl att det inte kom just något startljud, för det brukar hon vara väldigt bra på.

Michelle har skött sig väldigt bra idag. Hon har legat tyst och lugnt på stationen och när hon sen sprungit så var det full fart som gällde. Men hon behöver ganska så mycket hjälp för att komma iväg innan hon har bestämt sig för att springa och hon står gärna och funderar en bit bort och lyssnar om hon kan höra någon som ropar.

Soda och Nypa fick en varsinn runda dom med efter en varsinn collie. Släpper man dom strax bakom så springer dom efter utan att fundera. Dom fick jobba otroligt hårt för att försöka hinna ikapp men med dom där korta benen i snömodden så var det svårt att hänga med men fram kom dom.

Inga kommentarer: