onsdag, april 15

Sök och Lydnad

Efter ett låååångt uppehåll i söket så var det äntligen dags igen.
Det fick bli raka skick med direkt träffar för tissel tassel, bara ut och äta godis.
Eftersom vi körde ganska så enkelt så passade jag på att få lite ordning på stigen och återgången till stigen. Det blev några försök till tjuvstart men då var det bara att komma tillbaka till stigen igen, det är så kul att springa i skogen.
På återgångarna så ville hon gärna gå före till stigen men då var det bara att vända och gå tillbaka till matte i rutan och hon märkte att det kunde ju löna sig det oxå ibland för där fanns det ju lite godis oxå, men det var fortfarande lockande att få springa ut på andra sidan och leta figge förstårs.

Michelle fick träna lite lydnad en sväng på klubben istället för något ute i skogen.
Vi passade på att träna hoppet lite grann nu när det tinat fram. Jag var ganska så nöjd faktiskt eftersom hon tyckt det varit lite otäckt att hoppa högt men idag så hoppade hon riktigt högt utan att ta stöd på hindret. Men vi måste nog träna lite mer på uthoppet för där kan hon stanna till och fråga om jag inte tänker kasta leksaken någon gång.
Apporteringen gick riktigt bra faktiskt, lite distraherad blev hon när Janne kom och gick över plan men med ett nytt handtecken så tog hon apporten och kom till mig med den. Hon skötte sig ganska så bra men hon försökte tjuvstarta lite väl mycket så vi får vara lite noga med det ett tag framöver.
Det blev lite fritt följ oxå men där var hon väldigt okoncentrerad och skulle hålla koll på vart Janne tog vägen och hur marken såg ut runt ikring, om det var blött eller ojämnt så det var jag väl inte så nöjd med, men allt kan ju inte gå bra.
Som avslutning så fick Janne skjuta lite för oss medans Michelle fick ligga lugnt och äta lite godis mellan skotten och det är ju inte helt fel när det är korv som bjuds.

Inga kommentarer: