söndag, april 5

Mer rapport

Idag så fortsatte vi med rapporten men vi försvårade det lite idag.
När hundarna hade sprungit från A till B så packade vi från A-stationen ihop oss och gick förbi hundarna på B för att göra en C-station. Vilket liv det blev på hundarna när vi gick förbi men sen kom dom med en väldans fart när vi hade boat till oss där.

Då packade B-stationen ihop sig och knatade förbi oss för att göra en D-station lite längre bort och det blev återigen livat på hundarna när dom gick förbi.
Den här gången så var det väldigt öppen terräng så vi såg hur hundarna sprang mellan C och D och det var riktigt kul att se vilken fart hundarna hade.

Då kom nästa svårighet, vi på C-stationen packade ihop oss och förflyttade oss närmare B-stationen men inte längre än att vi såg till C så vi kunde hjälpa hundarna om de fick problem att ta sig vidare därifrån.
Alla hundarna klarade det med mer eller mindre hjälp. Tissla var det väldigt roligt att se hur hon sprang, hon kom i full fart och när hon kom fram till C så saktade hon in lite grann för att konstatera att det inte var någon där för att sen öka farten igen.

Sen packade D-stationen ihop sig igen och gick tillbaka till A-stationen för att ta emot hundarna där. Här blev det lite mer problem när hundarna skulle springa förbi B-stationen tillbaka till början för nu var det en längre sträcka som dom skulle springa så det var några hundar som kom tillbaka. Tissla var det inga som helst bekymmer med, hon sticker som en avlöning och sen är det klart (för det mesta), Michelle ville jag att skulle få mycket hjälp så henne fick dom vissla och ropa på en längre stund även efter det att hon sprungit iväg för att vara säker på att hon tog sig förbi B-stationen och fortsatte springa och fram kom hon.

När alla hade tagit sig tillbaka till A-stationen så blev det korvgrillning och allmänt surr.

Inga kommentarer: