tisdag, april 29

Tisdagsträning

Idag så var det tisdagsträning på klubben med skott så jag tänkte passa på att träna lite skott med Tissla. Vi gick till en annan plan en bra bit bort från där skotten skulle vara med en skål och blöt kattmat. Dom första två skotten gick ganska bra förutom att hon blev lite "kladdig" på mig men hon åt av kattmaten, men efter dom två sista skotten så ville hon inte riktig vara kvar utan hon ville tillbaka till bilen. Sen blev det skott för budföringen och det var lite spänt i början men efter några skott så slappnade hon av mycket bättre men då fick hon ligga i bilen med luckan öppen och det gick mycket bättre så jag tror vi ska börja där och sen flytta oss längre och längre ut när det funkar.

Sen fick Michelle komma ut och träna. Det blev först linförighet en det är lite yrsligt emellanåt men det tar sig. Sen tränade vi en massa på hopp-sitt och det gick över förväntan faktiskt, oftast så kom det ju en leksak flygande men ibland så fick hon sitta innan hon fick den.

Sen var det Tisslas tur och vi gjorde mest lite lättare grejer, det blev lite kontaktövningar och en massa grejer där hon fick skälla och hoppa mest bara för att hon skulle ta igen sig lite efter skotten och efter lite skall så var det som bortblåst.

Inga kommentarer: