onsdag, april 16

Praktik i rapport

Idag så var det dax för lite praktik på tävlingsledar utbildningen och den här gången så var det i rapport så vi som hade hundar som kunde springa rapport tog med oss dom så självklart så fick Tissla följa med idag.

Tänk vad alla var duktiga idag, hundarna sprang och tävlingsledarna gjorde bara lite småfel som vi sedan redde ut när vi pratade igenom det efteråt. Det är inte alltid så lätt att vara tävlingsledare, det är mycket att hålla reda på och inte får det bli fel heller, speciellt inte på tävling.

Vi gjorde en A-, B- och C-station idag som hundarna fick springa så vi fick träna på att vara både inropare och nedräknare och hålla reda på tider hit och dit och vem som skulle springa och vem som var på väg in.
När Tissla kom tillbaka från C-station så var hon alldeles blöt så jag blev lite fundersam vad hon hade varit och gjort men jag fick höra sen när det andra gänget kom tillbaka att hon tyckt att hon kunde gena lite grann men det var bara det att det var ganska så mycket vatten där så hon hade blivit alldeles plaskblöt, men så går det när man tänker för mycket själv ibland, men söt var hon i alla fall min lilla fjollie retriver...

Inga kommentarer: