lördag, april 19

Praktik på sök

Idag så var det dax för tävlingsledar utbildning igen och idag så var det sök som stod på schemat. Eftersom det brast lite i sökhundar oxå så fick Tissla vara med den här gången oxå och det tyckte hon var helt okej.

Det blev tävlingsmässig sökträning idag för henne då figgarna inte hade nå godis till henne men hon jobbade på bra ändå men hon tyckte att "domaren" som följde med ut till figgen var lite konstig, speciellt andra påviset så då måsta hon skälla lite på honom.
Det blev lite många tomskick så hon började fundera om det verkligen fanns någon därute så då blev det lite äta snö istället. Men sista figgen sprang hon ut och klöpp så fint, men hon började med att sno mössan för honom först eftersom det är så roligt att sno mössor men hon släppte den efter någon meter och tog rullen istället.
Så nu får vi nog träna lite på att ha någon som följer med oss ut till figgen och figgar som har mössor av olika slag på sig så hon inte gör så på tävling oxå. Sen får matte träna på att gå lite längre mellan varje skick så det inte behöver bli så många.

Inga kommentarer: