lördag, juli 26

Sista lägerdagen

Idag så hade "kennel-tanterna" varit så snälla och tänkt att vi skulle få lite sovmorron och inte behöva börja förrens klockan 9 men tänk så dom bedrog sig då sök en en tidskrävande gren så fick vi i sök-gruppen inte någon sovmorgon minsann utan det var bara att kliva upp vanlig tid.
Idag så fick Tissla göra lite tomslag men det blev nog lite rörigt för henne med att lägga på det till att vi ska gå tillsammans ut till stigen, men vi fick iaf lite träningstips där så det var inte helt fel att göra så. Lilla Nypa fick komma ut och köra lite sök hon oxå eftersom det fanns lite tid över då det var några i sökgruppen som redan hade åkt hemmåt. Hon gjorde det jätte bra och sprang ut till figgarna när hon fått vind på dom.

Eftermiddagens lydnadspass blev lite kortare idag eftersom vi skulle samlas och ha en gemensam eftermiddagsfika så det var bara att försöka vara så effektiv som möjligt så vi hann med så mycket som möjligt sista passet.Jag passade på att få lite mer idéer om Tisslas vänstersvängar och det blev skillnad och kändes mycket bättre. Sen passade vi på att få lite hjälp med krypet och även här har vi fått många tips och råd så nu är det bara att åka hem och fortsätta träna.

Inga kommentarer: