söndag, maj 18

Sök i Järvsö

Idag så hade vi blivit bjuden till Järvsö för att träna sök tillsammans med de andra klubbarna härikring.Vi körde två sökpass så på första passet så passade jag på att låta Tissla prova på lite tomslag. Vi börjde med två träffar och sen tomt och det gjorde hon bra, sen blev det lite träffar igen och sen tomt på andra sidan men så lättlurad tyckte inte Tissla att hon var för hon hade bra vind i nosen och kände att det inte var någon där ute så då ville hon inte heller gå så vi struntade i det och körde på andra sidan istället och det var inga som helst problem, medans Tissla var ut på påvis så skickades en ny figge ut på den andra sidan så hon fick en figge där som avslut och då var det inga problem med att gå ut på den sidan för då var det ju faktiskt någon där... Jag tror vi får vara lite noga med att kolla hur vinden ligger när vi tränar tomslag.

Efter lunch så höll vi till vid klubben på Järvsö där det fanns lite ställen att gömma figgarna och det är ju bra att träna på så här när man är i lägre... men nu så struntade jag i markeringarna utan nu fick hon hitta övningar.
Första figgen var gömd i en låda och hade fått instruktioner att sticka ut korven ur lådan när Tissla kom men tydligen så lyckades det inte så bra så figgen fick ge upp och öppna locket för att kunna få fram korven, men innan dess så hade Tissla funderat hur hon skulle göra vid den här figgen för hon hade ju ingen rulle på sig så till slut så blev hon lite halv frustrerad/förbannad och började skälla för hon hade ju faktiskt hittat någon.
Resten av skicken gick hur bra som helst och jag tror hon tyckte det var helt okej med lite hitta övningar och korv är ju riktigt smaskigt hur det än är.....

Inga kommentarer: