torsdag, maj 8

Lydnad med träningsgruppen

Ikväll så blev det träff med träningsgruppen uppe på klubben efter ett lite längre uppehåll, vad roligt det var att träffas och träna igen.

Michelle började jag med lite linförighet med mest fokus på koncentrationen på vad vi två höll på med och inte alla andra. Sen blev det en platsliggning och det gjorde hon jätte bra, hon låg lugnt och snällt men jag skulle vilja att hon inte såg sig omkring hela tiden men så länge hon ligger så är det okej men jag ska nog fundera vidare lite på det.

Tissla fick träna en väldans massa kryp och det var just tekniken i krypet som vi fokuserade oss på, ett bakben i taget och inga grodhopp. Det gjorde hon riktigt bra för det mesta men det smög in något grodhopp ibland oxå. Jag upptäckte däremot att hon vinklar ut det vänstra bakbenet när hon kryper så det får vi försöka ta reda på varför.
Sen tränade vi på hopp-sitt-hopp, det blev både ut hoppet och hoppet tillbaka och det gick faktiskt riktigt bra så det kan vi vara nöjda med.
Någon apportering gjorde vi oxå men då var hon lite trött så belöningen blev inte sådär jätterolig så då avslutade vi istället.

Nypa fick komma ut en sväng hon oxå men vi höll oss på agilityplanen och oj vad snabbt hon lär sig nya grejer. I tisdags så var det gungan och idag platta tunneln, roligt tycker hon det är i alla fall. Snart så kan hon alla hinderna så då får vi börja träna finlir istället... men en sak i taget.

Inga kommentarer: