söndag, maj 11

Debut i lägre sök

Idag så gjorde jag och Tissla våran debut i lägre klass. Det var en snabb debut som varade i knappt 10 minuter sen var vi klar för dagen då lilla fröken bara lyckades hitta en figge.
Första skicket blev ett tomskick men andra skicket så fick hon sin figge, men på tredje skicken gjorde hon något som hon inte gjort förut, hon gick ut precis som hon skulle och sen var hon borta ett tag så ropade jag och då kom det en Tissla från andra sidan stigen där hon hade hittat sin figge så där står jag som ett frågetecken.
Sen blev det en massa tomskick och då tappade Tissla till slut motivationen att leta efter någon hon inte trodde fanns därute så då gick hon knappt ut från stigen.
Nu fick vi åtminstonne veta vad det är vi behöver träna mer på i söket, något som var bra i alla fall plus att matte tydligen måste lära sig att gå längre mellan skicken efter stigen.

Vi avslutade våran debut med att fira med en till debut, årets första dopp! Det var uppskattat av den lilla pälsbollen som sprungit i runt i värmen.

1 kommentar:

Mammanna sa...

Allt är säkert bara mattes fel =) trassel hittade ju figg ändå =D

Duktig vove!!