söndag, maj 24

Sök & Spårläger

Tissla fick träna på dolda figgar och med fastrullen. Hon skötte det bra, första dolda figgen trampade hon lite på innan hon tog rullen men sen måsta hon gå tillbaka igen och kolla så det verkligen låg en figge där innan hon kom in till stigen igen för att få springa ut på påviset. Sen flöt det på bra, något oplanerat tomskick blev det då hon inte hittade figgen och då fick hon helt enkelt fortsätta på andra sidan för hittar man inte figgen så blir man utan.
Tissla fick ett spår också och det är verkligen bara att spänna fast sig för sen är det fyrhjulsdriften i och full fart i spåret. Hon hittade alla pinnarna och gick väl fel på en halvmeter innan hon upptäckte att spåret vinklade av där och sen var det full fart igen. Michelle fick spåra en massa. Första spåret hade Rolle gått ut åt oss så han fick följa med runt och försöka lösa problemet vi har i spåret. Som tur var så visade Michelle precis det vi behöver hjälp med då hon släpper spåret och börjar yra. Hon börjar med nosen i backen och sen går hon upp och vindar och sen ner i backen igen och sen vinda och tappar hon spåret så börjar hon yra runt en massa och försöker vinda in spåret, som visserligen är helt rätt, men när hon inte hittar spåret igen så skiter hon i det och tar en skogspromenad istället tills hon kanske snubblar över spåret igen och då kan hon spåra en bit igen.
Andra spåret blev ett jaktspår då hon fick se Janne gå iväg och sen så knallade han iväg ca 200m medans vi satt och väntade 30min innan vi satte av efter honom och när han såg oss så reste han sig och gick igen och vi satte oss och väntade i 30min igen och så gjorde vi ett par gånger innan hon faktiskt fick komma i kapp och ta Janne som slut. Det blev ett jäkla drag men väldigt slarvigt då hon fick väldigt bråttom att hinna ikapp honom men nu fick hon lite motivation.
Tredje spåret så fick hon bara ett rakt matte spår som var väldigt lätt men då spårade hon mycket bättre och hittade en leksak på slutet som vi kastade och kampade med tillbaka till vägen. Soda och Nypa fick spåra lite dom också men det var husse som höll i linan men det lät som det gick riktigt bra för dom också för husse såg nöjd ut när han kom tillbaka med dom.
Tänk vilken rolig helg vi har haft! En massa hundträning hela dagen och sen supertrevligt surr och sånt på kvällarna långt in på nätterna. Nu längtar vi till nästa gång.

Inga kommentarer: