lördag, september 13

Lite hundträning

Idag så åkte jag upp med hundarna till klubben för att träna lite.

Nypa fick börja så vi gick till agility planen och körde igenom lite hinder och testade lite vad vi kan göra och det är inte så mycket än men det kommer. Gungan gick mycket bättre idag så hon gör stora framsteg med tanke på hur sällan vi tränar just agility... tänk vad grym hon skulle ha varit nu om vi hade tränat oftare...

Sen fick Tissla komma ut och köra lite agility och vi körde mest hoppa studsa skälla och sen lyssna lite grann. Men vi fick till några snygga svängar och jag tror jag "styrde" ganska så bra faktiskt.

Michelle fick ett spår som gick över planen på klubben men där det inte brukar gå så mycket folk som fick ligga i ca 40min. Hon spårar ganska så bra men hon tappar koncentrationen och flyter ut från spåret och sen får hon problem att hitta tillbaka till det. I vinklarna så tappar hon spåret helt och har svårt för att hitta tillbaka till det.
När vi spårat klart så körde vi lite lydnad oxå. Det blev lite hopp som gick rätt så skapligt men hon har börjat att ta stöd ibland på hindret när hon hoppar det är inte alla gånger så det får vi ta itu med om hon fortsätter. Det blev lite apportering och så här bra har hon inte apporterat nån gång så vi får hoppas att det håller i sig.
Sen blev det lite framförgående där jag preppat med två matskålar tidigare för att kolla av om hon kopplat vad före betyder men det hade inte riktigt kopplat än så vi får köra på som tidigare.
Som sista grej så blev det lite budföring. Skapligt men inte helt okej än så vi tränar på.

Soda fick komma ut en sväng hon oxå... Men det blev mest bara att äta lite godis när matte ropade och hälsa lite på dom andra som var där... Jätte avancerat...

Inga kommentarer: