lördag, september 20

Appellspår i Bollnäs

Idag så var det dax för debuten i bruks för Michelle.
Bollnäs hemmaekipage var så duktiga att vi lyckades dra nummerna efter varann på lottningen så vi kunde stå och surra med varann medans vi väntade på att få gå spåren.

Michelle spårade jättebra men fick lite problem i första vinkeln men lyckades hitta tillbaka till spåret igen efter ett tag. Hon plockade pinnarna hur fint som helst men när vi sen var ca 20m från slutet så tappade hon koncentrationen och spåret och började yra runt lite innan hon fortsatte frammåt sen stannade hon på ett ställe och luktade runt ett tag där och sen kollade hon på mig en stund och sen tog hon spåret och fortsatte och där låg slutet så jag plockade upp det men dommarna tyckte inte att hon hade markerat slutet så det blev en stor fet nolla där. Jag är ganska så säker på att slutet låg där hon stannade och markerade men enligt dommaren så var det inte där slutet låg så det är bara att acceptera och hoppas på bättre lycka nästa vecka.

Vi körde budföringen och lydnaden ändå så vet vi vad vi behöver träna på till nästa vecka för då är vi anmälda till järvsö.

Inga kommentarer: