söndag, november 22

Träningsdag i Alunda

Idag så packade vi in hundarna i bilen och drog till Alunda BK för att träna lite med andra Mironiksare.

En del av dagens deltagare

Vi började inne i klubbstugan med att presentera oss och våra hundar lite snabb och tala om vad vi ville träna på och sen delade vi upp oss i 2 grupper, en grupp för valparna och en för de lite äldre hundarna.

Monica och Xi


Jag och Zookie tränade på kontakt och på att leka. Det tycker jag man kommer långt med i den här åldern. Lite svårt att koncentrera sig hade hon eftersom hon var bra sugen på att leka med dom andra valparna så där fick matte kämpa lite att vara roligare.

Janne och Tissla tränade lite klass 2 moment. Bland annat lite fritt följ och rutan. I det fria följet så gick hon väldigt fint med några utsvävningar då hon tyckte hon hade tid att titta sig lite runt omkring ibland, men då var husse så taskig att han gjorde något så hon var tvungen att hålla koll på honom istället så hon inte gick och lullade för sig själv när han gjorde en helt om eller svängde.
Janne var klart nöjd med Tissla efter dagens träning då han tycker att dom blir mer samspelta och att hon börjar lyssna mer på honom efter varje gång.

Efter vi hade tränat klart så fick valparna busa av sig det sista med varann. Tänk så skoj dom hade!


Inga kommentarer: