lördag, januari 16

Mironik's träff i Enköping

Idag så åkte vi till Enköpings BK för att träna tillsammans med andra mironiksare. Det var trevligt folk och trevliga hundar även den här gången.

Zookie fick träna positioner. Jag hade väl inga höga förväntningar på att det skulle gå så väldigt bra eftersom vi bara tränat det två gånger tidigare och då inne utan störning, men lilla fröken överraskade på ett väldigt positivt sätt och visade att pengen hade ramlat ner och kom in fint på sidan och kom det ingen belöning då så testade hon att sätta sig lite bättre så matte blev alldeles förvånad. Men jag upptäckte en liten ovana som vi tydligen har fått och det är att Zookie gör ett litet hopp och en tackling på mattes ben, det måste jag få ordning på nu innan det blir ett större problem.


Zookie, Panizzi & Zenoni



Janne och Tissla körde igenom lydnadsklass två med Monica som tävlingsledare. Det såg riktigt trevligt ut, lite grann att peta i fanns det men dom är på god väg.

Tissla

1 kommentar:

Julia sa...

Gud vad roligt med mironikscollieträff, det är ju inte alls långt ifrån mig.. Hoppas Kajs uppfödare ordnar det någon gång! Urhärlig bild på startsidan!!