tisdag, november 20

Tisdagsträning med alla vovvarna

Ikväll åkte vi upp till klubben för att träna lite grann men när vi väl kom dit så började vi i lite fel ordning då vi var lite sena så vi började med att fika och surra lite grann innan vi plockade ut hundarna för lite träning. Det var riktigt trevligt att börja i den här änden för en gångs skull.

Tissla fick träna på lite moment från klass 2 men mest de momenten hon inte behöver springa speciellt mycket på eftersom hon bröt av en klo för inte så länge sen. Det blev också någon apportering och vilken fart hon hade där fort ut och fort in… det märks tydligt på henne att hon inte fått göra speciellt mycket nu och bara fått ta det lugnt.

Sen fick Michelle komma ut en sväng när det bara var vi kvar eftersom att både hon och Nypa löper så dom inte ska störa för mycket. Hon fick träna lite linförighet och sitta och hålla i apporten. Sen var det också några inkallningar med mest fokus på ingångarna där hon gärna studsar upp på mig innan hon sätter sig och det gick väl sådär men skam den som ger sig.

Nypa fick komma ut hon med och vi tränade lite position, sitt, ligg och att komma när man ropar.


Janne tränade han också med både Cindy och Soda och det såg ut att gå ganska bra även om Soda tyckte att det såg roligt ut när jag och Michelle tränade så hon måsta bara komma och titta vad vi gjorde innan hon sprang tillbaka till husse.

Inga kommentarer: