lördag, november 24

Sök i Bolleskogen

Efter att ha varit och släppt ut lite hästar och mockat lite skit så åkte vi till klubben och käkade lite frukost innan vi skulle träffa sök-gänget för lite sök.

När alla som skulle vara med hade kommit så åkte vi iväg till Bolleskogen. Eftersom vi har lärt oss att sök-folk är lite lata så låter vi Fox gå som första hund och valla rutan åt oss.

När han sprang och vallade passade vi på att dumförklara honom lite eftersom han gick längre ut på den sidan som det var uppförsbacke på och kortare på den sidan som det sluttade lite neråt och därför var lättare att ta sig fram på men när vi också hade varit ut och promenerat på båda sidor om stigen och det visade sig att den “lättare” sidan faktiskt var jobbigare att gå på då det var lite halv tjäle som man gick igenom när man gick så vi insåg att Fox var lite smartare ändå.



Cindy fick leta folk den här gången också och det verkar hon tycka är riktigt roligt för det är ju folk! I skogen! Med godis! Bara för henne!

Hon var riktigt duktig där hon skuttade fram i skogen som om hon hade fjädrar under tassarna


Sen fick också Tissla komma ut en sväng efter att hon fått tagit det lugnt med sin avbrutna klo. Det blev lite hitta övningar eftersom det var ett tag sen och för att hon inte skulle behöva springa så väldans mycket. Det var en mycket lycklig liten trassel som for fram i skogen och jobbade på bra men sen började hon blöda lite vid klon så då bröt vi men vi fick till ett jättebra sista skick där hon jobbade hela tiden. Sen när vi kommit tillbaka ut till bilen så hade hon slutat blöda på tassen.


Efter träningen så åkte vi tillbaka till klubbstugan och fikade och surrade “lite“.

Inga kommentarer: